• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Найбільш резонансні злочини та події на 31.01.2006 р.
    Опубликовано: 2006-01-31 15:51:00

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 2 410 заяв про злочини. Вжитими заходами 1 282 (53,1%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 2 вбивства, 4 факти завдання тяжких тілесних ушкоджень, 10 розбійних нападів, 36 пограбувань, 6 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

    до органів внутрішніх справ України надійшлозаяв про злочини. Вжитими заходами з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів вбивства, факти завдання тяжких тілесних ушкоджень,розбійних нападів, пограбувань, фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 25 осіб. У правопорушників вилученогвинтівку, 7 обрізів мисливських рушниць, 3 одиниці саморобної вогнепальної зброї, 2 гранати, 200 грамів вибухівки та 317 набоїв.

    затримано. У правопорушників вилученогвинтівку, обрізів мисливських рушниць,одиниці саморобної вогнепальної зброї, гранати, грамів вибухівки та набоїв.

    За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 133 особи. У них вилучено 17,3 кілограма наркотиків.

    затримано особи. У них вилучено кілограма наркотиків.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 2 239 осіб.

    , вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнутоосіб.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 45 осіб.

    заарештовано осіб.

    Упродовж минулої доби порушено 363 кримінальні справи за злочинами економічної спрямованості, з них 151 – у сфері службової діяльності, у тому числі 27 про хабарництво.

    порушено кримінальні справи за злочинами економічної спрямованості, з них– у сфері службової діяльності, у тому числі про хабарництво.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 74 дорожньо-транспортних пригоди, у яких 16 осіб загинули та 76 - травмовано.

    зафіксовано дорожньо-транспортних пригоди, у якихосіб загинули та травмовано.

    Міліція продовжує йти слідами давніх злочинних „розбірок”

    У місті Донецьк в результаті проведення комплексу оперативно-розшукових заходів за підозрою у скоєнні вбивства затримано 30-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він 21 квітня 1996 року на вулиці, спільно з невстановленими особами, з метою помсти застрелив з автомата Калашникова жителя міста Дзержинськ, помилково вважаючи його учасником організації вбивства одного із так званих кримінальних „авторитетів”. Розшук співучасників злочину триває.

    в результаті проведення комплексу оперативно-розшукових заходів за підозрою у скоєнні вбивства затримано 30-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він 21 квітня 1996 року на вулиці, спільно з невстановленими особами, з метою помсти застрелив з автомата Калашникова жителя міста Дзержинськ, помилково вважаючи його учасником організації вбивства одного із так званих кримінальних „авторитетів”. Розшук співучасників злочину триває.

    У місті Дніпропетровськ зі схованки, яка належить раніше затриманому за вбивство 20-річному місцевому жителю, вилучено 200 грамів вибухівки та електродетонатор.

    зі схованки, яка належить раніше затриманому за вбивство 20-річному місцевому жителю, вилучено 200 грамів вибухівки та електродетонатор.

    В місті Івано-Франківську викрито директора комунального підприємства, який протягом лютого-березня 2005 року вимагав та отримав 2,3 тис. грн. хабара від двох приватних підприємців за надання їм місць для торгівлі на ринку. Прокуратурою міста порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

    викрито директора комунального підприємства, який протягом лютого-березня 2005 року вимагав та отримав 2,3 тис. грн. хабара від двох приватних підприємців за надання їм місць для торгівлі на ринку. Прокуратурою міста порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

    Міліцією продовжує виявляти шахрайські кредити

    В Автономній Республіці Крим міліцією викрито посадових осіб державного підприємства, які протягом 2003 – 2004 років, шляхом надання неправдивої інформації про наявність заставного майна, незаконно отримали від двох акціонерних банків кредити на загальну суму 6 млн. гривень. Слідчим управлінням ГУМВС України в АР Крим порушено дві кримінальні справи за ознаками злочинів, передбачених ч.1 ст.222 КК України (шахрайство з фінансовими ресурсами).

    міліцією викрито посадових осіб державного підприємства, які протягом 2003 – 2004 років, шляхом надання неправдивої інформації про наявність заставного майна, незаконно отримали від двох акціонерних банків кредити на загальну суму 6 млн. гривень. Слідчим управлінням ГУМВС України в АР Крим порушено дві кримінальні справи за ознаками злочинів, передбачених ч.1 ст.222 КК України (шахрайство з фінансовими ресурсами).

    На Дніпропетровщині викрито директора приватного підприємства, який у 2004 році, шляхом надання неправдивої інформації про наявність заставного майна, незаконно отримав в акціонерному комерційному банку кредит у сумі 2,6 млн. гривень. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.222 КК України (шахрайство з фінансовими ресурсами).

    викрито директора приватного підприємства, який у 2004 році, шляхом надання неправдивої інформації про наявність заставного майна, незаконно отримав в акціонерному комерційному банку кредит у сумі 2,6 млн. гривень. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.222 КК України (шахрайство з фінансовими ресурсами).

    На Закарпатті обласною прокуратурою за матеріалами відділу внутрішньої безпеки УМВС порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем) відносно працівників міліції, які у 2004 році видали невстановленій особі дозвіл для виготовлення печатки, оформивши його на ім’я приватного підприємця. У подальшому згадану печатку було використано для видачі трьох довідок про доходи громадян, за якими протягом 2004 року в Ужгородській філії одного з банків отримано споживчі кредити на загальну суму 14,9 тис. гривень.

    обласною прокуратурою за матеріалами відділу внутрішньої безпеки УМВС порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем) відносно працівників міліції, які у 2004 році видали невстановленій особі дозвіл для виготовлення печатки, оформивши його на ім’я приватного підприємця. У подальшому згадану печатку було використано для видачі трьох довідок про доходи громадян, за якими протягом 2004 року в Ужгородській філії одного з банків отримано споживчі кредити на загальну суму 14,9 тис. гривень.

    "ДЗГ МВС України"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.