• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Найбільш резонансні злочини та події
    Опубликовано: 2006-02-14 11:34:00

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 2 594 заяви про злочини. Вжитими заходами 1 376 (53,1%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 7 вбивств, 7 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 5 розбійних нападів, 61 пограбування, 5 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

    до органів внутрішніх справ України надійшлозаяви про злочини. Вжитими заходами з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів вбивств, фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень,розбійних нападів, пограбування, фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 32 особи. У правопорушників вилучено 2 гвинтівки, 7 обрізів мисливських рушниць, 9 одиниць саморобної вогнепальної зброї, 2 гранати, 300 грамів вибухівки та 385 набоїв.

    затримано. У правопорушників вилученогвинтівки, обрізів мисливських рушниць,одиниць саморобної вогнепальної зброї, гранати, грамів вибухівки та набоїв.

    За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 162 особи. У них вилучено 41,5 кілограма наркотиків.

    затримано особи. У них вилучено кілограма наркотиків.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1 441 осіб.

    , вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнутоосіб.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 34 особи.

    заарештовано особи.

    Упродовж минулої доби порушено 116 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 47 – у сфері службової діяльності, у тому числі 14 про хабарництво.

    порушено кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них– у сфері службової діяльності, у тому числі про хабарництво.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 79 дорожньо-транспортних пригод, у яких 6 осіб загинули та 94 - травмовано.

    зафіксовано дорожньо-транспортних пригод, у якихосіб загинули та травмовано.

    «Гастролери» цуплять все, що побачать

    У Вільшанському районі Кіровоградської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 33-річного громадянина Республіки Молдова. Попередньо встановлено, що він уночі 5 вересня минулого року викрав з приміщення складу товариства з обмеженою відповідальністю електродвигун та редуктор.

    в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 33-річного громадянина Республіки Молдова. Попередньо встановлено, що він уночі 5 вересня минулого року викрав з приміщення складу товариства з обмеженою відповідальністю електродвигун та редуктор.

    У місті Нова Каховка Херсонської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 40-річного громадянина Російської Федерації. Попередньо встановлено, що він удень 12 грудня минулого року викрав з приватного магазину дві відеокамери.

    в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 40-річного громадянина Російської Федерації. Попередньо встановлено, що він удень 12 грудня минулого року викрав з приватного магазину дві відеокамери.

    У місті Нова Каховка Херсонської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 35-річного громадянина Республіки Узбекистан. Попередньо встановлено, що він удень 7 січня викрав з приватного магазину 15 мобільних телефонів. Частину викраденого вилучено.

    в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 35-річного громадянина Республіки Узбекистан. Попередньо встановлено, що він удень 7 січня викрав з приватного магазину 15 мобільних телефонів. Частину викраденого вилучено.

    У Пустомитівському районі Львівської області затримано 44-річного громадянина, за місцем проживання якого вилучено гранату РГД-5, обріз мисливської рушниці, чотири магазини до автомата Калашникова та два набої калібру 7,62 мм.

    затримано 44-річного громадянина, за місцем проживання якого вилучено гранату РГД-5, обріз мисливської рушниці, чотири магазини до автомата Калашникова та два набої калібру 7,62 мм.

    В Острозькому районі Рівненської області затримано 29-річного громадянина, за місцем проживання якого вилучено 10,3 кілограма макової соломки та 1,9 грама екстракційного опію.

    затримано 29-річного громадянина, за місцем проживання якого вилучено 10,3 кілограма макової соломки та 1,9 грама екстракційного опію.

    На Вінниччині працівниками ВДСБЕЗ УМВС України в області викрито посадовця комунального підприємства, яка вимагала та отримала 400 грн. хабара від приватного підприємця за прискорення в оформленні інвентаризаційної справи на службове приміщення. Прокуратурою Калинівського району порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 368 КК України (одержання хабара).

    працівниками ВДСБЕЗ УМВС України в області викрито посадовця комунального підприємства, яка вимагала та отримала 400 грн. хабара від приватного підприємця за прискорення в оформленні інвентаризаційної справи на службове приміщення. Прокуратурою Калинівського району порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 368 КК України (одержання хабара).

    Дві вантажівки з контрабандою «майже непомітно» проїхали повз митницю

    На Луганщині працівниками УДСБЕЗ УМВС України в Луганській області спільно з працівниками управління СБУ затримано двох жителів Черкаської області, які власними вантажівками “Івеко” та “Ман” у супроводі двох приватних підприємців з міста Одеса ввезли поза пунктом митного контролю на територію України з Російської Федерації автомобільні запчастини на загальну суму понад 300 тис. гривень.

    працівниками УДСБЕЗ УМВС України в Луганській області спільно з працівниками управління СБУ затримано двох жителів Черкаської області, які власними вантажівками “Івеко” та “Ман” у супроводі двох приватних підприємців з міста Одеса ввезли поза пунктом митного контролю на територію України з Російської Федерації автомобільні запчастини на загальну суму понад 300 тис. гривень.

    Торговцю контрафактними цигарками «дали прикурити»

    У Львівській області працівникамиУДСБЕЗ УМВС України в області викрито директора філії приватного підприємства, який протягом минулого року реалізовував через торговельну мережу обласного центру контрафактну тютюнову продукцію із незаконним нанесенням товарного знаку “Pall Mall”, чим завдав збитки іноземній фірмі-правовласнику на суму понад 1,5 млн. гривень. Прокуратурою Залізничного району міста Львова порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 229 КК України (незаконне використання товарного знаку).

    працівникамиУДСБЕЗ УМВС України в області викрито директора філії приватного підприємства, який протягом минулого року реалізовував через торговельну мережу обласного центру контрафактну тютюнову продукцію із незаконним нанесенням товарного знаку “Pall Mall”, чим завдав збитки іноземній фірмі-правовласнику на суму понад 1,5 млн. гривень. Прокуратурою Залізничного району міста Львова порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 229 КК України (незаконне використання товарного знаку).

    За навчання на платних курсах потрібно «доплачувати» хабарем

    На Львівщині працівниками УДСБЕЗ УМВС України в області викрито заступника начальника курсів iнженерів-програмiстів одного з коледжів, яка вимагала та отримала 500 грн. хабара від студента за видачу свідоцтва про проходження курсів та присвоєння йому квалiфiкацiї оператора ПЕОМ. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 368 КК України (одержання хабара).

    працівниками УДСБЕЗ УМВС України в області викрито заступника начальника курсів iнженерів-програмiстів одного з коледжів, яка вимагала та отримала 500 грн. хабара від студента за видачу свідоцтва про проходження курсів та присвоєння йому квалiфiкацiї оператора ПЕОМ. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 368 КК України (одержання хабара).

    На Полтавщині працівниками відділу ДСБЕЗ УМВС України в області викрито посадову особу регіональної філії державного підприємства, яка вимагала та отримала 500 грн. хабара від місцевої жительки за оформлення державного акту на право приватної власності на земельну ділянку. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 368 КК України (одержання хабара).

    працівниками відділу ДСБЕЗ УМВС України в області викрито посадову особу регіональної філії державного підприємства, яка вимагала та отримала 500 грн. хабара від місцевої жительки за оформлення державного акту на право приватної власності на земельну ділянку. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 368 КК України (одержання хабара).

    У Харківській області працівниками управління внутрішньої безпеки викритопосадових осіб одного з райвідділів Харківського міськуправління внутрішніх справ, які намагалися отримати грошову винагороду в сумі 1 тис. доларів США від місцевого жителя за непритягнення його до кримінальної відповідальності за умисне пошкодження майна. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

    працівниками управління внутрішньої безпеки викритопосадових осіб одного з райвідділів Харківського міськуправління внутрішніх справ, які намагалися отримати грошову винагороду в сумі 1 тис. доларів США від місцевого жителя за непритягнення його до кримінальної відповідальності за умисне пошкодження майна. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

    "ДГЗ МВС України"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.