• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Затримано валюту
    Опубликовано: 2006-02-24 12:44:00

    Переміщення валюти через митний кордон України з порушенням митних правил попереджено працівниками Волинської, Котовської митниць та прикордонниками.

    Через митний пост „Доманово” Волинської митниці на батьківщину пасажиром автомобіля „Пежо” повертався громадянин Білорусі, який задекларував лише 170 грн та 20 тис. білоруських рублів і повідомив, що не має більше предметів, обов’язкових до декларування. Проте після завірення митної декларації виявилося, що в кишені куртки, у яку був одягнений громадянин, знаходилося ще 9090 доларів США, дані про які були відсутні.

    А в іншому випадку через митний пост „Платонове” Котовської митниці (Одеська область) пішки до Молдови прямував громадянин Росії, який задекларував всього 700 доларів США. Як і попередній громадянин, він запевнив, що це вся наявна в нього валюта. Однак після завірення митної декларації виявилося, що у внутрішніх кишенях жакета, який був одягнений на росіянинові, знаходилося 8 тисяч доларів, не заявлених в митній декларації.

    В обох випадках не задекларовану валюту вилучено. Складено протоколи про порушення митних правил. Матеріали справ готуються до суду.

    "ДМСУ"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.