• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Про найбільш резонансні злочини та події на 25.02.2006 р.
    Опубликовано: 2006-02-27 10:01:00

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 2 743 заяви про злочини. Вжитими заходами 1 468 (53,5%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів - 5 вбивств, 10 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 7 розбійних нападів, 66 пограбувань, 9 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

    до органів внутрішніх справ України надійшло 2 743 заяви про злочини. Вжитими заходами 1 468 (53,5%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів - 5 вбивств, 10 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 7 розбійних нападів, 66 пограбувань, 9 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 21 особу. У правопорушників вилучено 3 обрізи мисливських рушниць, 1 саморобний пістолет, 1 гранату, 800 грамів вибухівки та 300 набоїв.

    затримано 21 особу. У правопорушників вилучено 3 обрізи мисливських рушниць, 1 саморобний пістолет, 1 гранату, 800 грамів вибухівки та 300 набоїв.

    За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 152 особи. У них вилучено майже 36 кг. наркотиків.

    затримано 152 особи. У них вилучено майже 36 кг. наркотиків.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1566 осіб.

    вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1566 осіб.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 64 особи.

    заарештовано 64 особи.

    Упродовж минулої доби порушено 435 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 164 – у сфері службової діяльності, у тому числі 18 – про хабарництво.

    порушено 435 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 164 – у сфері службової діяльності, у тому числі 18 – про хабарництво.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 118 дорожньо-транспортних пригод, у яких 26 осіб загинуло та 125 - травмовано.

    зафіксовано 118 дорожньо-транспортних пригод, у яких 26 осіб загинуло та 125 - травмовано.

    У Станично-Луганському районі Луганської області в результаті проведення оперативно - розшукових заходів затримано 23-річного місцевого жителя, раніше судимого. Попередньо встановлено, що він 22 лютого в покинутому будинку під час сварки, що виникла на ґрунті ревнощів, вбив ножем 44-річну жительку цього ж району й підпалив будинок.

    в результаті проведення оперативно - розшукових заходів затримано 23-річного місцевого жителя, раніше судимого. Попередньо встановлено, що він 22 лютого в покинутому будинку під час сварки, що виникла на ґрунті ревнощів, вбив ножем 44-річну жительку цього ж району й підпалив будинок.

    В Балаклійському районі Харківської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою в скоєнні вбивства затримано 21-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він 30 січня в одному з будинків зазначеного району під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв задушив 55-річного чоловіка.

    в результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою в скоєнні вбивства затримано 21-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він 30 січня в одному з будинків зазначеного району під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв задушив 55-річного чоловіка.

    Охоронник – професія небезпечна

    У місті Єнакієво Донецької області затримано робітника шахти, учня ПТУ та чоловіка без постійного місця роботи. Всі троє місцеві жителі від 17 до 26 років. Поперередньо встановлено, що вони вночі 23 лютого проникли до магазину “Єнакієвський хлібзавод”, заподіяли 49-річному охороннику смертельні тілесні ушкодження й викрали 128 грн., чотири побутові електроприлади, 53 картки поповнення рахунку мобільного зв’язку та продукти харчування. Частину викраденого вилучено.

    затримано робітника шахти, учня ПТУ та чоловіка без постійного місця роботи. Всі троє місцеві жителі від 17 до 26 років. Поперередньо встановлено, що вони вночі 23 лютого проникли до магазину “Єнакієвський хлібзавод”, заподіяли 49-річному охороннику смертельні тілесні ушкодження й викрали 128 грн., чотири побутові електроприлади, 53 картки поповнення рахунку мобільного зв’язку та продукти харчування. Частину викраденого вилучено.

    У місті Ірпінь Київської області затримано організатора та найбільш активного учасника хуліганських дій 21 лютого біля будинку Національної академії державної податкової служби України, під час якої один з працівників податкової міліції отримав тілесні ушкодження та були пошкоджені вхідні двері до учбового закладу 37-річного жителя Полтавської області. Встановлені ще три учасники протиправних дій – жителі міста Бровари Київської області від 32 до 42 років, відносно яких складені адміністративні протоколи за ст.185 КУпАП (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника міліції, члена громадського формування з охорони громадського порядку, військовослужбовця). З автомашини “Жигулі”, на якій пересувалися останні, вилучено бейсбольну біту.

    затримано організатора та найбільш активного учасника хуліганських дій 21 лютого біля будинку Національної академії державної податкової служби України, під час якої один з працівників податкової міліції отримав тілесні ушкодження та були пошкоджені вхідні двері до учбового закладу 37-річного жителя Полтавської області. Встановлені ще три учасники протиправних дій – жителі міста Бровари Київської області від 32 до 42 років, відносно яких складені адміністративні протоколи за ст.185 КУпАП (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника міліції, члена громадського формування з охорони громадського порядку, військовослужбовця). З автомашини “Жигулі”, на якій пересувалися останні, вилучено бейсбольну біту.

    Купуючи комбайни – не втрачайте пильність

    В Дніпропетровській області викрито посадових осіб одного з відкритих акціонерних товариств, які впродовж 2000-2002 років, у порушення Порядку використання коштів державного бюджету, які призначалися для фінансування державного лізингового фонду з технічного переоснащення агропромислового комплексу, придбали в дочірнього підприємства одного з державних підприємств 46 комбайнів іноземного виробництва замість комбайнів іншого виробника, зібраних на заводі державного підприємства з імпортних комплектуючих. Внаслідок цього державі завдано збитки на суму 38,9 млн. гривень. Прокуратурою області за матеріалами відділення ДСБЕЗ відділу спеціальної міліції УМВС України в Дніпропетровській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч.2 ст.210 КК України (порушення законодавства про бюджетну систему України).

    викрито посадових осіб одного з відкритих акціонерних товариств, які впродовж 2000-2002 років, у порушення Порядку використання коштів державного бюджету, які призначалися для фінансування державного лізингового фонду з технічного переоснащення агропромислового комплексу, придбали в дочірнього підприємства одного з державних підприємств 46 комбайнів іноземного виробництва замість комбайнів іншого виробника, зібраних на заводі державного підприємства з імпортних комплектуючих. Внаслідок цього державі завдано збитки на суму 38,9 млн. гривень. Прокуратурою області за матеріалами відділення ДСБЕЗ відділу спеціальної міліції УМВС України в Дніпропетровській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч.2 ст.210 КК України (порушення законодавства про бюджетну систему України).

    Директор ТОВ привласнив більше 147 тисяч гривень

    У місті Житомир порушено кримінальну справу за ознаками злочинів передбачених ч.5 ст.191, ч.2 ст.364 і ч.2 ст.366 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, зловживання владою або службовим становищем та службове підроблення) відносно директора товариства з обмеженою відповідальністю. Він восени минулого року незаконно отримав з Державного бюджету 147,2 тис. грн. фінансової підтримки суб’єктів агропромислового комплексу через механізм здешевлення кредитів. При цьому товариство на час отримання даних коштів сільськогосподарським товаровиробником не являлося, кредитні кошти в банківських установах не отримувало та довідку - розрахунок банку про суму плати за кредит з визначенням сум, що підлягають відшкодуванню за рахунок компенсації з Державного бюджету на розгляд спеціальної комісії облдержадміністрації не надавало.

    порушено кримінальну справу за ознаками злочинів передбачених ч.5 ст.191, ч.2 ст.364 і ч.2 ст.366 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, зловживання владою або службовим становищем та службове підроблення) відносно директора товариства з обмеженою відповідальністю. Він восени минулого року незаконно отримав з Державного бюджету 147,2 тис. грн. фінансової підтримки суб’єктів агропромислового комплексу через механізм здешевлення кредитів. При цьому товариство на час отримання даних коштів сільськогосподарським товаровиробником не являлося, кредитні кошти в банківських установах не отримувало та довідку - розрахунок банку про суму плати за кредит з визначенням сум, що підлягають відшкодуванню за рахунок компенсації з Державного бюджету на розгляд спеціальної комісії облдержадміністрації не надавало.

    На Запоріжжі державну нерухомість приватизують безоплатно?

    В Запорізькій області викрито посадових осіб одного з державних заводів, які в 2004 році без погодження з Фондом Держмайна України, діючи в інтересах іншого відкритого акціонерного товариства, маючи перед ним кредиторську та дебіторську заборгованість, шляхом незаконного відчуження об’єктів державної власності, безоплатно приватизували одне з приміщень виробничого цеху вартістю 4,8 млн. грн., а кошти від його реалізації використали на потреби заводу. За матеріалами УДСБЕЗ УМВС України в Запорізькій області порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч.2 ст.233 і ч.3 ст.365 КК України (незаконна приватизація державного, комунального майна та перевищення влади або службових повноважень).

    викрито посадових осіб одного з державних заводів, які в 2004 році без погодження з Фондом Держмайна України, діючи в інтересах іншого відкритого акціонерного товариства, маючи перед ним кредиторську та дебіторську заборгованість, шляхом незаконного відчуження об’єктів державної власності, безоплатно приватизували одне з приміщень виробничого цеху вартістю 4,8 млн. грн., а кошти від його реалізації використали на потреби заводу. За матеріалами УДСБЕЗ УМВС України в Запорізькій області порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч.2 ст.233 і ч.3 ст.365 КК України (незаконна приватизація державного, комунального майна та перевищення влади або службових повноважень).

    "ДЗГ МВС України"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.