• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Найбільш резонансні злочини та події на 26.02.2006 р.
    Опубликовано: 2006-02-27 11:59:00

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 1 991 заява про злочини. Вжитими заходами 1 090 (54,7%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 4 вбивства, 6 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 13 розбійних нападів, 65 пограбувань, 7 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

    до органів внутрішніх справ України надійшлозаява про злочини. Вжитими заходами з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів вбивства, фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень,розбійних нападів, пограбувань, фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 15 осіб. У правопорушників вилученопістолет, 3 обрізи мисливських рушниць, 2 одиниці саморобної вогнепальної зброї, гранату, 300 грамів вибухівки та 385 набоїв.

    затримано. У правопорушників вилученопістолет, обрізи мисливських рушниць,одиниці саморобної вогнепальної зброї, гранату, грамів вибухівки та набоїв.

    За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 152 особи. У них вилучено більше 38 кілограмів наркотиків.

    затримано особи. У них вилучено більше кілограмів наркотиків.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1 163 особи.

    , вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнутоособи.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 24 особи.

    заарештовано особи.

    Упродовж минулої доби порушено 97 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 37 – у сфері службової діяльності, у тому числі 4 про хабарництво.

    порушено кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них– у сфері службової діяльності, у тому числі про хабарництво.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 95 дорожньо-транспортних пригод, у яких 8 осіб загинули та 120 - травмовано.

    зафіксовано дорожньо-транспортних пригод, у якихосіб загинули та травмовано.

    Днями у Біляївському районі Одеської області у власному будинку було знайдено мертвою з ушкодженнями внутрішніх органів 47-річну громадянку. В результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою у скоєнні вбивства затримано 45-річного співмешканця загиблої. Попередньо встановлено, що він під час сварки, що виникла на ґрунті ревнощів, заподіяв жінці смертельні тілесні ушкодження.

    У місті Харків в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 21-річного та 22-річного місцевих жителів. Попередньо встановлено, що вони ввечері 18 лютого у квартирі за місцем тимчасового проживання 32-річної жінки задушили її та викрали ювелірні вироби і мобільний телефон. Викрадене вилучено.

    в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 21-річного та 22-річного місцевих жителів. Попередньо встановлено, що вони ввечері 18 лютого у квартирі за місцем тимчасового проживання 32-річної жінки задушили її та викрали ювелірні вироби і мобільний телефон. Викрадене вилучено.

    На Кіровоградщині в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано трьох жителів обласного центру та жителя Компаніївського району зазначеної області (1980-1985 р.н., усі без постійного місця роботи, один раніше судимий). Попередньо встановлено, що вони ввечері 24 лютого в одному із селищ увірвалися до будинку 87-річної пенсіонерки зв’язали господарку та її 77-річну сестру, викрали 2 тис. грн. та 50 кг. цукру. Викрадене вилучено.

    в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано трьох жителів обласного центру та жителя Компаніївського району зазначеної області (1980-1985 р.н., усі без постійного місця роботи, один раніше судимий). Попередньо встановлено, що вони ввечері 24 лютого в одному із селищ увірвалися до будинку 87-річної пенсіонерки зв’язали господарку та її 77-річну сестру, викрали 2 тис. грн. та 50 кг. цукру. Викрадене вилучено.

    У селищі Баришевка Київської області затримано 26-річного громадянина, за місцем проживання якого вилучено 300 грамів вибухівки.

    затримано 26-річного громадянина, за місцем проживання якого вилучено 300 грамів вибухівки.

    В Амвросіївському районі Донецької області затримано 50-річного робітника відкритого акціонерного товариства, за місцем проживання якого вилучено майже 13 кілограмів канабісу та 300 грамів макової соломки.

    затримано 50-річного робітника відкритого акціонерного товариства, за місцем проживання якого вилучено майже 13 кілограмів канабісу та 300 грамів макової соломки.

    Нарколабораторія на дому

    У місті Одеса затримано 22-річного та 29-річного місцевих жителів, які за місцем тимчасового проживання займалися виготовленням та збутом наркотичних засобів. У затриманих вилучено 80 пігулок метамфетаміну та лабораторне обладнання для виготовлення наркотичних засобів.

    затримано 22-річного та 29-річного місцевих жителів, які за місцем тимчасового проживання займалися виготовленням та збутом наркотичних засобів. У затриманих вилучено 80 пігулок метамфетаміну та лабораторне обладнання для виготовлення наркотичних засобів.

    Зловмисники розкрадали стратегічну сировину

    На Запоріжжі викрито організовану групу у складі бригадира по ремонту доменних печей відкритого акціонерного товариства, водія товариства та ще десяти місцевих жителів. Протягом 2005-2006 років вони скоїли розкрадання понад 23 тонн стратегічної сировини (збагачена магнезійна руда) та вогнетривкої й хромо-магнезійної цегли, чим завдали збитки вказаному товариству на суму понад 700 тис. гривень. Слідчим відділом Запорізького міськуправління внутрішніх справ порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

    викрито організовану групу у складі бригадира по ремонту доменних печей відкритого акціонерного товариства, водія товариства та ще десяти місцевих жителів. Протягом 2005-2006 років вони скоїли розкрадання понад 23 тонн стратегічної сировини (збагачена магнезійна руда) та вогнетривкої й хромо-магнезійної цегли, чим завдали збитки вказаному товариству на суму понад 700 тис. гривень. Слідчим відділом Запорізького міськуправління внутрішніх справ порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

    На Київщині працівникамивідділу ДСБЕЗ Ставищенського райвідділу внутрішніх справ викрито посадових осіб приватного орендного сільськогосподарського підприємства. Володарським районним судом Київської області винесено рішення про стягнення із зазначеного підприємства грошових коштів у сумі 278,4 тис. грн. на користь жителів села Ожегівка, на підставі якого відділом державної виконавчої служби Володарського районного управління юстиції накладено арешт на майно боржника (227 тонн пшениці). Вказане майно на момент опису знаходилося на складі ПОСП і було передане на відповідальне зберігання посадовим особам вказаного підприємства, які в подальшому самовільно здійснили його продаж. Прокуратурою Володарського району порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 388 КК України (приховування майна).

    працівникамивідділу ДСБЕЗ Ставищенського райвідділу внутрішніх справ викрито посадових осіб приватного орендного сільськогосподарського підприємства. Володарським районним судом Київської області винесено рішення про стягнення із зазначеного підприємства грошових коштів у сумі 278,4 тис. грн. на користь жителів села Ожегівка, на підставі якого відділом державної виконавчої служби Володарського районного управління юстиції накладено арешт на майно боржника (227 тонн пшениці). Вказане майно на момент опису знаходилося на складі ПОСП і було передане на відповідальне зберігання посадовим особам вказаного підприємства, які в подальшому самовільно здійснили його продаж. Прокуратурою Володарського району порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 388 КК України (приховування майна).

    Літаки продали, гроші привласнили

    На Київщині викрито посадових осіб товариства з обмеженою відповідальністю, які з отриманих 2,2 млн. грн. від реалізації приватним підприємствам шести конфіскованих літаків АН-28 привласнили 819,7 тис. гривень. Слідчим відділом Білоцерківського міськвідділу внутрішніх справ порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

    викрито посадових осіб товариства з обмеженою відповідальністю, які з отриманих 2,2 млн. грн. від реалізації приватним підприємствам шести конфіскованих літаків АН-28 привласнили 819,7 тис. гривень. Слідчим відділом Білоцерківського міськвідділу внутрішніх справ порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

    На Луганщині працівникамивідділу ДСБЕЗ УМВС України в областi викритопосадових осiб обласної організації федерації спортивних товариств, які, порушуючи рiшення Президії центральної ради ФСТ, за заниженою вартiстю продали службові примiщення плавального басейну, чим завдали збитки державі на суму понад 260,8 тис. гривень. Обласною прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання владою або службовим становищем)

    працівникамивідділу ДСБЕЗ УМВС України в областi викритопосадових осiб обласної організації федерації спортивних товариств, які, порушуючи рiшення Президії центральної ради ФСТ, за заниженою вартiстю продали службові примiщення плавального басейну, чим завдали збитки державі на суму понад 260,8 тис. гривень. Обласною прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання владою або службовим становищем)

    "ДЗГ МВС України"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.