• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Командувач Повітряних Сил ЗС України відвідає США
    Опубликовано: 2006-02-21 15:58:00

    Сьогодні, 21 лютого, Командування Повітряних Сил Збройних Сил України у Вінниці відвідають представники офісу військового аташе з питань оборони при Посольстві Сполучених Штатів Америки в Україні на чолі з аташе з питань оборони та військово-повітряним аташе при Посольстві США в Україні полковником Джеймсом П.Моллоєм.

    Планується, що представники американської делегації зустрінуться з командувачем Повітряних Сил ЗС України генерал-полковником Анатолієм Торопчиним та офіцерами Командування Повітряних Сил ЗС України.

    Очікується, що під час зустрічі відбудеться представлення помічника військово-повітряного аташе при Посольстві США в Україні майора Теодора Ларсона та пройде обговорення стану та перспектив розвитку двостороннього співробітництва між Повітряними Силами ЗС України та ВПС ЗС Сполучених Штатів Америки.

    Крім того обговорюватимуться деталі організації візиту командувача Повітряних Сил ЗС України генерал-полковника Анатолія Торопчина до США у квітні 2006 року.

    У робочій зустрічі також візьмуть участь заступник начальника апарату начальника авіації полковник Олександр Кулібаба, ТВО начальника відділу міжнародного військового співробітництва полковник Петро Майданюк та інші посадові особи.

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.