• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Трохи грошей з 1 квітня. Пенсії підвищили на 9 гривень
    Опубликовано: 2006-04-07 11:43:00

    Це підвищення закладене в держбюджеті і пов'язане зі збільшенням мінімальної пенсії, тобто прожиткового мінімуму для непрацездатної особи, з 350 до 359 гривень. 1 жовтня відбудеться чергове підвищення - ще на сім гривень.

    Квітневе підвищення виплат пенсіонерам становить всього 2,6 відсотка. Загалом же в цьому році пенсії мають зрости на 10 відсотків.

    Також з 1 квітня підвищать пенсії інвалідам війни. Представники інших пільгових категорій, виплати яким нараховують виходячи з розміру прожиткового мінімуму, також отримають невеликі добавки.

    За даними Пенсійного фонду України середній розмір пенсії сьогодні становить 405,62 гривні. Ця сума більша за офіційний прожитковий мінімум, але не за фактичний. Пенсії в Україні ще не досягли такого рівня, щоб ми могли сказати, що пенсіонери у нас - не за межею бідності.

    Инф.Рolitikum

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.