• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Президент України відбув з одноденною робочою поїздкою до Закарпатської області
    Опубликовано: 2006-04-07 09:36:00

    Мета візиту Глави держави на Закарпаття – ознайомлення з ходом реалізації заходів у рамках нової протипаводкової програми «Тиса». Вона затверджена постановою Кабінету Міністрів України від 13 лютого 2006 року № 130 з метою комплексного протипаводкового захисту в басейні річки Тиса в Закарпатській області на 2006–2015 роки.

    Президент України огляне хід робіт щодо нарощення водозахисної дамби на р.Тиса в Ужгородському районі. Поточного року заплановано виконати роботи з її реконструкції на особливо небезпечній ділянці в районі м. Чоп загальною довжиною 6,4 км.

    В. Ющенко також візьме участь у робочій нараді з реалізації комплексної протипаводкової програми «Тиса» та заходів МНС щодо запобігання надзвичайним ситуаціям під час пропуску весняного паводка 2006 року в Закарпатській області. 

    Під час перебування в регіоні Глава держави також відвідає автомобілебудівний завод «Єврокар», який випускає популярні марки машин «Шкода», «Фольксваген», «Ауді», та є найбільшим виробником промислової продукції на Закарпатті. Президент України ознайомиться з будівництвом другої черги підприємства.

    У поїздці Президента України В.Ющенка супроводжують заступник Глави Секретаріату Президента України Анатолій Матвієнко, міністр з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Віктор Балога, міністр охорони навколишнього природного середовища Павло Ігнатенко, міністр промислової політики Володимир Шандра, міністр транспорту та зв'язку Віктор Бондар.

     Інф. Офіційне інтернет-представництво Президента України

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.