• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Зрада демократії
    Опубликовано: 2006-04-05 11:56:00

    Рішення Верховної Ради — це зрада демократії та зрада чесних виборів в Україні. Сьогодні вже всі опитування, а також реакція людей підтверджують: третина виборців вважають, що їх голоси було вкрадено. Це співпадає з тим рівнем фальсифікації, який ми встановлюємо і який в середньому складає від 20 до 40% на дільниці....

     Це підтверджує і те, що під стіни Верховної Ради за свій власний кошт приїхали люди з Хмельницька, Львова, Івано-Франківська, Запоріжжя, Харкова, Донецька. Це, як правило, молоді люди, що самі збирали гроші на цю поїздку, і всі вони приїхали щоб сказати, що їх голоси було вкрадено.

    Ситуація, що склалася, в жодному разі не є юридичною підставою для закінчення чи продовження процесу перерахування голосів і тих процесів щодо перерахунку голосів, які порушені всіма партіями, які зараз борються за цей перерахунок. Ми подали сотні позовів і скарг на дільничні комісії, крім того, ми подали вже десь біля сотні скарг на протоколи окружних комісій. Всюди, де є порушення, ми будемо вимагати перерахунку. В результаті цього перерахунку суспільство побачить, хто ким є. Ми не закінчимо цей процес і будемо його вести далі. Правда врешті решт переможе в Україні, й суспільство скаже «Ні -брехні», що почалося ще на «помаранчевому» Майдані, але на вчорашньому голосуванні за постанову про перерахунок голосів на парламентських виборах ті, хто лише одягається в демократичний одяг, продемонстрували, наскільки вони бояться правди.

    Це просто знущання над законом, над правом, над людьми і над результатами виборів. Мало хто вивчає, як приходили тоталітарні режими до влади. Вони приходили таким же способом і робили такі ж фальшування, які є зараз в Україні. Коли суспільство ковтало це, тоталітарні режими приходили до влади, адже вони розуміли, що їм ніхто не буде протистояти. Зараз ми це маємо в Україні. Незавершена буржуазно-демократична революція, як правило, закінчується тоталітарним режимом. Отже, ми повинні або її завершити, або визнати, що Україна скоро буде не те що Білоруссю, а набагато страшніше. Зараз треба покласти край цьому.  

    Автор: Інна БОГОСЛОВСЬКА, лідер партії «Віче»

    Газета «ДЕЛО»

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.