• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Уряд затвердив план заходів з підготовки та проведення у 2006 році Року захисту прав дитини
    Опубликовано: 2006-04-05 09:18:00

    Кабінет Міністрів України своїм розпорядженням від 3 квітня затвердив план заходів з підготовки та проведення в Україні у 2006 році року захисту прав дитини.

    План складається з 12 заходів. Ним, зокрема, передбачено розробку проекту Закону “Про Загальнодержавну програму “Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини на 2006-2016 роки” і розробку проекту Державної програми реформування системи закладів усіх форм власності для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

    Документом також передбачено створення у пологових будинках консультаційних центрів з метою запобігання сирітству, утворення центру соціальної реабілітації-дитячого будинку в Рівненській області, проведення за участю дітей громадських слухань “Права та обов’язки дітей в Україні”, підготовку до участі у парламентських слуханнях “Становище дітей і захист їх прав в Україні”.

    Крім того, планується проведення низки форумів, виставок, фестивалів і телемарафону з нагоди Дня захисту дітей.

    Інф. Урядовий портал



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.