• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Проект «Одеса–Броди–Плоцьк–Гданськ» відповідає національним інтересам України та Польщі – Віктор Ющенко
    Опубликовано: 2006-02-28 17:25:00

    Проект «Одеса­–Броди–Плоцьк–Гданськ» відповідає національним інтересам України та Польщі і є одним з найцікавіших для європейського оптового нафтового ринку, переконаний Президент Віктор Ющенко.

    Про це Глава держави заявив на прес-конференції в Києві після зустрічі з Президентом Польщі Лєхом Качинським. «Проект Одеса-Броди і потім Гданськ може бути одним із найцікавіших проектів європейського оптового нафтового ринку», – сказав В. Ющенко.

    Цей проект, на переконання Глави держави, є інтегрованим і складається з низки підпроектів.

    За словами В. Ющенка, досягнуто домовленості з казахською стороною, яка займається розбудовою нафтового терміналу «Південний», розрахованого на роботу зі світлою нафтою. Казахські компанії спільно з українськими партнерами також займуться будівництвом нафтогону «Південний–Одеса». Відповідні ліцензії вже отримані.

    Президент також нагадав, що кілька місяців тому було підписано протокол про будівництво в Бродах нафтопереробного заводу, в який буде вкладено інвестиції на суму 2 млрд. доларів.

    Інф. Офіційне інтернет-представництво Президента України

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.