• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • «Луцьктепло» заборгувало «Нафтогазу» 205 мільйонів
    Опубликовано: 2017-05-17 15:30:31

    Станом на травень лучани заборгували за тепло близько 28 мільйонів гривень, а загалом — 56,7 мільйонів гривень.

    Про це повідомила директор ДКП «Луцьктепло» Валентина Малютіна під час чергового засідання виконавчого комітету.

    В той же час, держава заборгувала ДКП «Луцьктепло» 123 мільйони гривень компенсації за пільги та субсидії. Таким чином, на сьогодні ДКП «Луцьктепло» боргує Нафтогазу 204, 9 мільйона гривень.

    «З грудня місяця ми не отримуємо від бюджетну коштів на погашення, а ті надходження від наших споживачів є мізерними, аби перекрити заборгованість перед Нафтогазом самостійно», – повідомила Валентина Малютіна.

    Окрім цього директор ДКП «Луцьктепло» повідомила, що зі 130 кілометрів тепломереж – 80% у зношеному стані.

    За словами Валентини Малютіної, за минулі кілька років вдалося відремонтувати та перекласти трохи більше кілометра теплотраси. Також директор теплопідприємства розповіла, що наразі вже підписали контракт про співпрацю з французькою фірмою «Енертек», у рамках якого встановлять твердопаливний котел і модернізують тепломережу на вулиці Боженка. Разом з тим, члени виконкому погодили рішення про затвердження інвестиційної програми з запланованим бюджетом в розмірі 7 мільйонів гривень.

    ar.volyn.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.