• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • На Волині планують збудувати сміттєпереробний завод за 25 млн євро
    Опубликовано: 2017-03-06 20:26:44

    На території Княгининівської сільської ради поблизу Луцька хорватський інвестор спільно із українським партнером хочуть звести сміттєпереробний завод, вартістю 25 мільйонів євро.

    Про це йшлося 6 березня під час засідання робочої групи з питань вивчення ситуації на Брищенському полігоні, – повідомив власкор IA ZIK.

    Голова Книгининівської об’єднаної територіальної громади Олена Твердохліб розповіла, що з проектом побудови сміттєпереробного заводу звернувся інвестор з Хорватії ще у 2014 році. Проте, тоді розроблений проект лежав у межах газової труби високого тиску, тож не міг бути реалізованим. Зараз же з’явилася можливість долучити ще одну ділянку таким чином, аби труба була поза межами проекту.

    Наразі готуються  розробляти новий проект землеустрою. Йдеться про зведення сміттєпереробленого комплексу у селі Сирники. Вартість проекту- 25 мільйонів євро, до його реалізації на рівних умовах співфінансування має долучитися й український інвестор.

    Термін побудови та введення в експлуатацію об’єкта, за словами Твердохліб – 9 місяців.

    zik.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.