• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Сергій Савчук: Біоенергетика є найперспективнішою складовою відновлюваної енергетики в Україні
    Опубликовано: 2017-02-16 17:30:50

    За словами очільника Держагентства з енергоефективності та енергозбереження, цей ринок розвиватиметься швидкими темпами.
    Найперспективнішою складовою відновлюваної енергетики в Україні з погляду інтересів економіки й держави є та ланка, в якій створено найбільше робочих місць і яка менше дотується, і це, безумовно, біоенергетика. Про це в інтерв’ю Тижню розповів голова Держагентства з енергоефективності та енергозбереження Сергій Савчук.

    Він навів приклад біогазової станції, що виробляє тепло й електрику з біогазу. Її треба побудувати, зібрати відходи, додати до них силос, переробити, щоб пішов біогаз, доправити його, пустити електрику в мережу. Це робочі місця, величезні масштаби логістики, задіяно багато людського фактору.

    «Ми звісно, взяли зобов’язання за всіма напрямами, але щодо економіки й ресурсу найвигідніше для держави — це біо, цей ринок розвиватиметься швидкими темпами», - зазначив Савчук.

    tyzhden.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.