• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В МЕРТ відзначають необхідність перегляду приватизаційного списку держпідприємств
    Опубликовано: 2016-06-18 20:00:00

    На сьогоднішній день перелік держпідприємств, які не підлягають приватизації, застарів і потребує перегляду, розповіли в Мінекономрозвитку.

    Як повідомили у відомстві, зараз в списку 1478 держкомпаній, з яких близько 500 вже ліквідовані.

    На даний момент Мінекономрозвитку разом з іншими міністерствами, завершує аналіз списку всіх держкомпаній, згідно з яким підприємства будуть розділені на три групи:

    -ті, які залишаються в державній власності

    -підлягають приватизації

    -претенденти на ліквідацію

    "На основі цього аналізу буде підготовлений законопроект про перегляд і скорочення списку підприємств, що не підлягають приватизації", - відзначили у відомстві.

    Що стосується нещодавно зареєстрованого у Верховній Раді законопроекту №4799 згідно з яким з переліку "стратегічних", з метою їх ліквідації, пропонується виключити держпідприємства "Укренергоналадкавимірювання", "Дніпровибухпром" і інститут "Укрдніпрогазоочищення", то в Мінекономрозвитку уточнили, що подальша доля підприємств буде вказана після проведення моніторингу.

    agronews.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.