• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Уряд визначив орган ліцензування в сфері ветеринарної медицини
    Опубликовано: 2016-06-14 17:00:00

    Уряд визначив Державну службу України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів органом ліцензування провадження господарської діяльності з ветеринарної практики. Це передбачено постановою Кабінету Міністрів України від 08.06.2016 №360 «Про внесення зміни до пункту 16 переліку органів ліцензування».

    Відтепер Держпродспоживслужба видаватиме ліцензії на право здійснення господарської діяльності з ветеринарної практики відповідно до порядку, визначеного Законом України «Про ліцензування видів господарської діяльності», та якщо здобувач ліцензії відповідає ліцензійним умовам провадження господарської діяльності з ветеринарної практики, що затверджені постановою Кабінету Міністрів України від 04 листопада 2015 року № 896.

    "Прийняття постанови дозволить впорядкувати систему державного регулювання процедури здійснення ліцензування господарської діяльності в сфері ветеринарної медицини",- підкреслили в прес-службі Держпродспоживслужби.

    Нагадаймо, що раніше функції з ліцензування ветеринарії виконувала Держветфітослужба, яка припинила свої повноваження у зв'язку зі створенням Держпродспоживслужби. Цікаво, чи впорається в повній мірі нова Служба з покладеними на нею обов'язками, враховуючи її більш широкий напрям діяльності, аніж той, що був у ліквідованої Держветфітослужби?

    agronews.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.