• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Вперше минулого року стовідсотково були профінансовані всі освітянські державні програми
    Опубликовано: 2006-01-28 09:54:00

    Прес-служба МОН повідомляє, що вперше минулого року стовідсотково були профінансовані всі освітянські державні програми. Серед них програма комп'ютеризації навчальних закладів та програма “Шкільний автобус”. Так торік 734 загальноосвітні школи та 487 професійно-технічних навчальних закладів отримали сучасну комп'ютерну техніку за рахунок центрального бюджету. Програмою щодо інформатизації освіти також передбачено фінансування створення програмного навчального продукту — відповідно було укладено кілька десятків договорів, й цього року навчальні програми вітчизняного виробництво поступлять до шкіл.

    Вперше стовідсотково була профінансована й програма “Шкільний автобус”. Хоча, в деяких ЗМІ з'явилася інформація, що нібито були деякі негаразди з виділенням на неї коштів. Однак, до регіонів було направлено біля двох сотень автобусів за рахунок державного бюджету, й протягом найближчого часу області отримають ще 145 автобусів.

    Прес-служба МОН



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.