• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • У Києві буде створено Центр захисту безпритульних дітей "Діти вулиці"
    Опубликовано: 2006-01-24 09:32:00

    23 січня 2006 року міністр України у справах сім’ї, молоді та спорту Юрій Павленко зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Федеративної Республіки Німеччина в Україні Дітмаром Штюдеманном.

    Сторони говорили про створення у Києві пілотного Центру захисту безпритульних дітей "Діти вулиці".

    Проект реалізується Київським міським центром соціальних служб для молоді та Німецько-Польсько-Української Спілкою Східної Європи в Україні. Як зазначили під час зустрічі представники німецької сторони, подібні центри існують в усьому світі, мають хороший досвід, тому такі проекти є гарним прикладом. Центри являють собою селища, де мешкають соціальні сім’ї, куди потрапляють безпритульні діти. Зазначений центр зможе приймати до 80 дітей.

    Міністр пообіцяв Послу усіляко підтримувати проект зі створення Центру та сприяти скорішому його втіленню. Задля цього сторони створили експертну групу, до якої увійшли спеціалісти Міністерства. Вони забезпечуватимуть правовий супровід проекту та допомагатимуть у погодженні необхідних питань. Перше засідання зазначеної експертної групи відбудеться вже 24 січня.

    Прес-служба міністра України у справах сім’ї, молоді та спорту

     Інф. KMU.gov.ua

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.