• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Президент провів розмову з Головою Верховної Ради
    Опубликовано: 2006-01-17 13:39:00

    Президент Віктор Ющенко провів розмову з Головою Верховної Ради Володимиром Литвином. Вони обговорили ситуацію в країні та досягли узгодженої позиції щодо проведення напередодні парламентських канікул спільного засідання Верховної Ради та Кабінету Міністрів за участю Глави держави. Метою засідання стане пошук компромісу в нинішній політичній ситуації.

    Президент ще раз наголосив, що його позиція незмінна: заради порозуміння і стабільності в державі відповідальна політична еліта повинна вирішувати всі конфлікти у діалозі, за столом переговорів. Глава держави висловив переконання, що сьогодні всім сторонам конфлікту і представникам усіх гілок влади слід відмовитися від передвиборчих емоцій, відкинути некоректні заяви на адресу своїх колег та продемонструвати повагу до України та Українського народу.

    При цьому Президент закликає політичну еліту проявляти своїми діями повагу до Конституції та Закону й керуватися передусім національними інтересами.

    Офіційне інтернет-представництво Президента України



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.