• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • До 150 тисяч гривень має зрости у 2006 році розмір матеріальної допомоги незахищеним категоріям військовослужбовців та членам їх сімей
    Опубликовано: 2006-01-10 10:47:00

    5 січня під патронатом Фонду військовослужбовців, пенсіонерів та працівників ЗС України “Співчуття” у Центральному будинку офіцерів ЗС України відбулася благодійна акція, в ході якої було надано матеріальну допомогу 80 сім’ям військовослужбовців, які загинули або померли під час проходження військової служби, інвалідам І-ї групи, багатодітним сім’ям військових та іншим категоріям людей, що потребують матеріальної допомоги.

    Благодійна акція, стала можливою завдяки плідній співпраці керівництва Міністерства оборони України, комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони, фонду “Співчуття” та українського представництва Міжнародної асоціації „Тріумф серця”.

    Виступаючи на урочистій церемонії вручення різдвяних подарункових наборів, директор Департаменту гуманітарної політики Міністерства оборони України Ілля Тищенко зазначив, що цей захід спрямований на надання допомоги найбільш соціально незахищеним людям,  рідні яких або вони самі пов’язали своє життя зі Збройними Силами  України.

    – Міністерство оборони вже не вперше проводить благодійні акції спільно з Фондом “Співчуття”, адже в полі зору керівництва Фонду перебувають не тільки окремі категорії військових, що потребують матеріальної допомоги, а й навчальні заклади та медичні установи Збройних Сил України. Зокрема, Київський військовий ліцей імені Івана Богуна і Кам’янець-Подільський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою, Головний клінічний госпіталь МО України, – зазначив він.

    Почесний президент фонду „Співчуття”, перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони Борис Андресюк, який також взяв участь у проведенні благодійної акції, наголосив на тому, що Фонд і надалі робитиме все можливе, щоб зробити життя людей кращим. Разом з тим він висловив переконання, що разовими акціями вирішити справу неможливо.

    – Для цього необхідно внести відповідні зміни до законодавства України. І ми боротимемося за їх впровадження, адже ці люди заслужити право на більш високий рівень соціальних гарантій ніж ті, що існують нині, – підкреслив він.

    Як повідомив директор представництва Міжнародної асоціації „Тріумф серця” (організація, яка активно співпрацює з фондом „Співчуття” протягом 10 років) Стефан Мад’яр, у 2006 році розмір допомоги для незахищених категорій військовослужбовців та членам їх сімей має зрости втричі. Стефан Мадяр також висловив переконання у тому, що ініціативи Фонду щодо удосконалення системи адресної допомоги, подані керівництву Міністерства оборони України, будуть підтримані.

    Нагадаємо, що минулого року Фондом “Співчуття” сім’ям військовослужбовців, які загинули або померли під час проходження військової служби, було надано матеріальну допомогу на загальну суму 50 тисяч гривень.

     Урядовий портал

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.