• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Стартувала українсько-турецька програма оздоровлення українських дітей з дитбудинків та інтернатів
    Опубликовано: 2005-11-21 09:06:00
    Міжнародний благодійний фонд «Україна 3000» і турецька компанія «Трейд-Турк Паччах» уклали угоду про організацію безкоштовного відпочинку та оздоровлення у Туреччині дітей з українських дитбудинків та будинків-інтернатів. Перша група у складі 45 дітей і п’ятьох осіб, що супроводжують їх, вирушає до Туреччини у суботу, 19 листопада. Це вихованці Центру соціальної опіки дитини при Міжнародному благодійному фонді «Отчий дім» села Петрівське Київського району та учні загальноосвітньої школи I-III ступенів № 18 м. Ірпінь.
     
    Курс відпочинку та оздоровлення триватиме один тиждень.
     
    Співпраця між Фондом і турецькими партнерами відбувається виключно на засадах благодійництва. Всі питання організації дитячих груп і відповідальності щодо здоров’я дітей беруть на себе дитячі будинки та інтернати, які залучатимуться до виконання програми.
     
    Своєю благодійною допомогою українським дітям-сиротам турецькі партнери хочуть підкреслити розуміння соціальної відповідальності бізнесу перед суспільством.
     
    Офіційне інтернет-представництво Президента України
     


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.