• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Лукашенко розпорядився побудувати студентське село
    Опубликовано: 2005-10-05 09:35:00
    У Мінську (Бєларусь) планується побудувати студентське село. Як повідомляє прес-служба президента Бєларусі, Олександр Лукашенко 4 жовтня доручив розробити проект такого села в ході доповіді голови Мінського міськвиконкому Михайла Павлова.
     
    На сьогоднішній день у вищих навчальних закладах Мінська навчається близько 97 тис. студентів, з них близько 28 тис. не можуть бути влаштовані в гуртожитки через недостачу місць. Молоді люди змушені наймати приватні квартири. Лукашенко поставив завдання проробити всі питання будівництва студентського села та в найкоротший термін доповісти йому про вартість цього проекту й терміни його реалізації.
     
    Президент Білорусії акцентував увагу на тім, що при проектуванні та зведенні даного об'єкта повинні бути вирішені всі проблеми, пов'язані з відпочинком і дозвіллям молодих людей. Передбачено, зокрема, будівництво стадіону, тренажерного залу, кафе, дискотеки, сауни. Такий комплексний проект буде здійснений вперше в СНД, відзначили в прес-службі білоруського лідера.
     
    Инф. osvita.org.ua


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.