• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В Мінпраці обговорювали шляхи поліпшення взаємин працівників та роботодавців
    Опубликовано: 2005-09-28 17:45:00
    В Міністерстві праці та соціальної політики відбувся круглий стіл на тему „Принципи МОП щодо свободи об’єднань. Огляд міжнародної та національної політики та практики”. У засіданні взяли участь представники Міжнародної організації праці: заступник директора Департаменту міжнародних трудових норм Карін Куртіс та експерт Міжнародного бюро праці Оксана Вольфсон, а також представники центральних органів виконавчої влади, профспілок та профоб’єднань роботодавців та підприємців.
     
     „До Міжнародної організації праці періодично надходять скарги від профспілок України щодо порушення принципів свободи асоціацій у нашій країні, тому ми маємо виявити причини тієї недовіри, яка виникає між найманим працівником, їх представниками – профспілками – та роботодавцями і зробити так, щоб подібних звернень ставало все менше”, - відзначив директор Департаменту розвитку соціального партнерства, внутрішніх і зовнішніх зв’язків Міністерства праці та соціальної політики України Володимир Ступак.
     
     У ході обговорення було погоджено дотримуватися принципу відкритості у процесі розробки механізму врегулювання проблем, які виникають у відносинах профспілок, роботодавців та держави.
     
     Оксана Вольфсон наголосила, що взаємини роботодавців та працівників мають ґрунтуватися виключно на добровільній та добросовісній основі.
     
    Мlsp.gov.ua


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.