• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Олег Рибачук зустрівся з Послом Японії в Україні
    Опубликовано: 2005-09-27 16:50:00
    Голова Секретаріату Президента України Олег Рибачук зустрівся з Надзвичайним та Повноважним Послом Японії в Україні Кіщиро Амае. Результатом зустрічі стали домовленості між сторонами про умови візиту представників японської Асоціації торгівлі з Росією та країнами Східної Європи до України, що має відбутися з 9 до 14 жовтня. Олег Рибачук пообіцяв, що всіляко сприятиме візиту представників бізнесових кіл Японії до України. Також Голова Секретаріату зазначив, що під час перебування в Україні японські гості матимуть змогу провести переговори з Президентом України Віктором Ющенком. 
    Олег Рибачук заявив, що «Японія – стратегічний партнер. Це серйозний інвестор, у якому Україна зараз зацікавлена. Немає потреби відкладати візит японських партнерів. Ми не повинні втрачати час». Він також сказав, що «ми вже завтра матимемо сформований уряд, і представники японського бізнесу зустрічатимуться з людьми, які ухвалюють рішення». Керівник Секретаріату наголосив, що «економічний блок має потужно запрацювати, а візит представників бізнес-кіл із Японії має стати знаковою подією у цьому контексті».
    Посол Японії в Україні назвав дуже успішним літній візит   українського Президента Віктора Ющенка, відзначивши, що «візит японських бізнесменів до України має стати продовженням тих економічних домовленостей, які були укладені в Японії». Надзвичайний та Повноважний Посол Японії в Україні сказав, що японська влада уважно стежить за подіями, які відбуваються в Україні та висловив сподівання, що українська влада зможе швидко подолати політичні труднощі в країні.
     
    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.