• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Цього тижня буде оприлюднений «чорний список» підприємств
    Опубликовано: 2005-05-23 16:46:45
    Президент України Віктор Ющенко повідомив, що цього тижня буде оприлюднено список підприємств, приватизація яких підлягає перегляду. Про це Глава української держави заявив у Каневі, відповідаючи на питання журналістів.

    При цьому, як повідомляє прес-служба президента, Віктор Ющенко наголосив, що відносно кожного об'єкта була проведена необхідна робота.

    «Повірте, та робота правова, котра була проведена, процедурна робота – це не робиться за один тиждень. Я сам розумію – ця тема вже, можливо, трохи затягується, і потрібно якомога швидше її вирішити, щоб поставити крапку і щоб у бізнесменів серця заспокоїлися», – сказав В.Ющенко, підкресливши, що «ми зараз у фінальній частині цього питання».

    «Ми розуміємо наскільки важливо своєчасно дати відповідь. Є деякі законодавчі ініціативи, які потребують розгляду у парламенті, і певні правові обставини, але це питання декількох днів», – зазначив він.

    Инф. ИА «Гаряча Лінія»

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.