• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • До України завітала делегація Податкової та митної адміністрації Нідерландів
    Опубликовано: 2006-03-30 17:55:00

    27-28 березня 2006 року Державну податкову адміністрацію України відвідали представники Податкової та митної адміністрації (ПМА) Королівства Нідерландів. До складу делегації входили заступник Генерального директора ПМА Ханс ван дер Вліст та головний радник з питань політики відділу міжнародних відносин Міністерства фінансів Лео Ван Він. Візит відбувся в рамках програми технічного співробітництва між ДПА України та ПМА Нідерландів.

    27 березня представники Податкової адміністрації Нідерландів зустрілися з Першим заступником Голови ДПА України Григорієм Оперенком. Він розповів гостям про останні досягнення податкової служби України у створенні сучасної європейської податкової системи, спрямованої на максимальну ефективність та партнерські взаємовідносини з платниками податків. Крім того, Григорій Оперенко окреслив основні напрями діяльності податкової служби України, розробка яких потребує залучення досвіду голландських податківців.

    Результатом подальших робочих зустрічей із працівниками ДПА України стало досягнення домовленостей щодо організації співробітництва за основними напрямами: удосконалення організації роботи податкового аудиту, організаційної структури, управління людськими ресурсами, у тому числі етична підготовка персоналу, а також створення централізованого інформаційно-довідкового телефонного центру для платників податків.

    Серед заходів, що сприятимуть тісному співробітництву, також намічені: візити експертів ПМА Нідерландів до України для вивчення зазначених питань та надання відповідних консультацій, організація семінарів для спеціалістів ДПА України, а також навчальні візити українських податківців до Нідерландів.

    "ДМСУ"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.