• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • У Львові відбудеться V Міжнародний економічний форум "Україна – ЄС"
    Опубликовано: 2005-10-03 17:04:00

    "Цим форумом ми хочемо продемонструвати весь спектр умов для приходу іноземних інвестицій в Україну. В рамках заходу працюватиме прес-клуб, в якому планують взяти участь понад 40 посольств і консульств. Планується робота в секціях, проведення круглих столів на тему „Бізнес і влада”, також працюватиме виставка інвестиційних проектів, презентуватимуться і реальні проекти як зовнішніх, так і внутрішніх інвесторів", - сказав губернатор Львівщини, голова Львівського обласного осередку „Народного Союзу Наша Україна” Петро Олійник щодо проведення у Львові 5 – 7 жовтня V Міжнародного економічного форуму "Україна – ЄС".

     Він наголосив, що "цей захід проводиться в рамках програми "Україна – ЄС" – у контексті стратегії Президента та Уряду". В форумі візьмуть участь 11 країн, серед яких Польща, Австрія, Німеччина, Угорщина та інші. Планується підписання міжрегіональної угоди з питань транскордонного співробітництва між трьома областями Західної України та трьома воєводствами Польщі. "Важливість транскордонного співробітництва в контексті нової регіональної політики підтверджується тим, що Президент особисто братиме участь у роботі форуму", - наголосив голова Львівської обласної адміністрації.

    За словами Петра Олійника "цей захід є знаковим, оскільки популяризуватиме те, що необхідно не тільки Києву, але й регіонам. Адже в багатьох складається враження, що все бізнесове життя відбувається в Києві". Також він відзначив, що "на Львівщині лежить велика відповідальність, тому що це прикордонна територія. Тут кордон з Польщею, а значить, - і з Європейським Союзом, тому ми повинні напрацьовувати механізми транскордонного співробітництва".

     Також губернатор Львівщини наголосив, що на форумі презентуватимуться "альтернативні шляхи виходу на західні ринки". Зокрема, за його словами "планується презентувати ідею Бродівського нафтопереробного заводу".

    Прес-служба партії НСНУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.