• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Урядова комісія схвалила фаховий висновок робочої групи істориків з вивчення діяльності ОУН і УПА
    Опубликовано: 2005-10-14 17:15:00
    14 жовтня в приміщенні Кабінету Міністрів України Урядова комісія під головуванням Віце-прем’єр-міністра В’ячеслава Кириленка схвалила фаховий висновок робочої групи істориків з вивчення діяльності ОУН і УПА та проект Закону „Про внесення змін до Закону України „Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту.” Про це ELCOMART Политике повідомила прес-служба віце-прем’єр-міністра України В’ячеслава Кириленка.
     
    Комісію було створено у вересні 1997 року, а останнє її засідання проведено 10 липня 2002 року.
     
    „Урядова комісія сьогодні схвалила висновок робочої групи істориків Інституту історії Національної академії наук України, яка вивчала діяльність ОУН і УПА. Це офіційний історичний висновок, який тепер є підґрунтям для офіційної оцінки діяльності ОУН-УПА протягом Другої світової війни”, - зазначив В’ячеслав Кириленко.
     
     За словами Віце-прем’єра, Урядова Комісія також схвалила законопроект, запропонований Міністерством праці та соціальної політики, щодо змін до Закону „Про соціальний статус ветеранів війни та гарантії їх соціального захисту”. Цей законопроект передбачає надання належних соціальних гарантій воїнам УПА, які протягом 1939-1956 років боролися за свободу та незалежність України.
     
     Віце-прем’єр повідомив, що „рішення щодо ухвалення законопроекту буде приймати парламент, ми ж виконали свою технологічну місію, запропонувавши деякі офіційні документи на розгляд суспільству”.
     
    ELCOMART Политика


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.