• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Олійник відмовляє всіх від використання адмінресурсу
    Опубликовано: 2005-11-08 12:20:00
    За використання адміністративного ресурсу під час виборів 2006 року державних службовців одразу ж звільнятимуть. Про це заявив під час конференції Львівської обласної організації партії Народний союз «Наша Україна» голова ЛОО НСНУ, голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник.
     
    «Партія Народний союз «Наша Україна» чітко й однозначно заявляє про недопустимість під час виборів та агітаційної компанії будь-яких проявів застосування адмінресурсу, - категорично заявив Петро Олійник. - Ми впевнені, що жоден із членів нашої партії, яку б посаду він не займав в органах державного управління, не допустить зловживань у використанні наданих повноважень і закликаємо всі політичні силі, які братимуть участь у виборчій боротьбі, відмовитися від застосування будь-яких недемократичних способів ведення виборчої кампанії».
     
    НСНУ пропонує започаткувати публічне обговорення фактів недемократичного втручання у виборчий процес і використання адмінресурсу і усім політичним силам разом вживати необхідні дії, щоби запобігати таким спробам.
     
    УРА-Інформ.Львів

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.