• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Вітання Ющенко з нагоди Дня студента
    Опубликовано: 2005-11-17 10:52:00
    Шановні друзі!
     
    Щиро вітаю вас із Днем студента – святом, яке для кожного асоціюється з молодістю, романтикою, палким бажанням досягнути вершин знання й самоствердження. Студентство завжди було рушієм змін у суспільстві. Яскравим доказом цього є листопадові події минулого року, коли вся країна, весь світ стали свідками громадської активності наших студентів. Вони були попереду на шляху до перемоги цінностей свободи й демократії.
     
    Ми пам'ятаємо наметові містечка, до яких з'їжджалися тисячі студентів, масові страйки, що охопили навчальні заклади України. Ми пам'ятаємо вашу небайдужість, вашу впевненість у торжестві правди. Вкотре ви ще і ще раз підтвердили високу істину, що варто боротися за власний прогресивний вибір. Я пишаюся вами, дякую за вашу високу громадянську позицію.
     
    Перед нами стоїть відповідальне, соціально важливе завдання – разом збудувати дім оновленої України. Переконаний у тому, що фундаментом нашого майбутнього залишиться прагнення до освіченості, професійності, всеповної відданості Україні. Пріоритетом нової влади також є і буде реформування освіти, розширення студентського самоврядування, створення доброякісної і доступної системи знань. Я вірю в те, що спільними зусиллями національна вища школа в Україні досягне сучасних європейських стандартів.
     
    Дорогі студенти! Українська нація покладає на вас великі надії. Ми хочемо бачити вас активними творцями нової формації, палкими патріотами своєї країни. Бажаю вам миру й добра, успіхів у навчанні, творчих, інтелектуальних звершень в ім'я нашої батьківщини.
     
    Прес-служба Президента


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.