• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ющенко виступив із радіозверненням
    Опубликовано: 2005-11-21 09:06:00
    У радіозверненні Президент зосередився на здобутках Помаранчевої революції та на викликах, що стоять нині перед Україною. Говорячи про парламентські вибори 2006 року, Віктор Ющенко нагадав, що нині Політична рада при Президентові готує угоду про чесні вибори. В день початку виборчої кампанії Глава держави запропонує підписати цей документ усім політичним силам – учасникам перегонів. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.
     
    При цьому Президент запевнив, що докладе всіх зусиль, аби питання мови, релігії та ідеології не розколювали Україну, як це було під час минулорічних президентських виборів. «Я не допущу, аби під час виборів ці теми знову стали предметом спекуляцій різних політичних сил», – наголосив Віктор Ющенко.
     
    Глава держави ще раз запевнив, що влада не застосовуватиме під час виборів адміністративний ресурс. «Я хочу, щоб парламентські вибори 2006 року стали змаганням команд та ідей, програм та ідеологій», – сказав він, висловивши переконання, що результати виборів дозволять зміцнити демократичні перетворення в Україні. «Вірю, що кожен з вас займе активну громадянську позицію і в березні 2006 року ми разом обиратимемо майбутнє нашої країни», – сказав Віктор Ющенко.
     
    Глава держави також наголосив, що вимагає від правоохоронних органів повного розслідування справ щодо організації масштабних фальсифікацій на виборах минулого року. Подальше зволікання слідства Президент розцінює як непрофесійність керівництва правоохоронних органів, наголошуючи, що «непрофесіоналам не місце у владі».
     
    Говорячи про святкування річниці Помаранчевої революції, Президент закликав громадян зібратися 22 числа на Майдані. «Це наш день, – сказав він. Ми довели всьому світові, що українці – це європейська, мудра нація, яка здатна без крові і жертв перемагати диктаторів». Глава держави висловив переконання, що цей день є «найкращим приводом продемонструвати мудрість і порозуміння, відкинути все дріб’язкове і об’єднатися заради майбутнього України».
     
    Віктор Ющенко також відзначив поліпшення міжнародного іміджу України за останній рік. «Світ бачить в Україні рівного, відповідального і передбачуваного партнера. Україна стає регіональним лідером», – сказав він. При цьому Президент висловив сподівання, що на грудневому саміті Україна – ЄС українці почують чіткий сигнал про визнання України країною з ринковою економікою і початок переговорів про лібералізацію візового режиму для українських громадян. Виступ Президента транслювали три програми Українського радіо та «Радіо ЕРА».
     
    ELCOMART Политика


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.