• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ющенко: Наступний рік буде роком Казахстану в Україні
    Опубликовано: 2005-11-21 09:12:00
    Наступний рік буде роком Казахстану в Україні. Про це заявив Президент України Віктор Ющенко після завершення переговорів зі своїм казахським колегою Нурсултаном Назарбаєвим. Він висловив упевненість у тому, що цей рік стане роком реалізації конкретних домовленостей та проектів.
     
    Президент України також подякував казахській стороні за підтримку майже півмільйонної української діаспори в Казахстані. За словами Віктора Ющенка, сьогодні майже всі основні проблеми українців у Казахстані вирішуються.
     
    У свою чергу Нурсултан Назарбаєв підкреслив, що саме українська діаспора є містом та єднальною ланкою між двома державами, і повідомив, що в гуманітарній сфері сторони домовилися про обмін студентами та молоддю, а також про проведення не лише року Казахстану в Україні, але й року України в Казахстані.
     

    "Урядовий портал"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.