• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Луценко знає, хто головний фальсифікатор
    Опубликовано: 2005-11-21 13:17:00
    Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко вважає, що фальсифікаціями під час виборів президента 2004 року займався безпосередньо глава адміністрації президента Віктор Медведчук. Але доказів цьому не має. Про це він сказав в інтерв'ю 5 каналу.
     
    "Я вважаю, що цим не міг займатися сам Кучма", - сказав він, зазначивши, що "політично все організовував Медведчук".Проте міністр відзначив, що цей факт не є встановленим юридично, оскільки люди, які скоювали політичні злочини, не дають свідчень проти їх замовників на найвищому рівні. "Люди, на яких вийшло слідство, не дають свідчення нагору. Вони визнають свою вину, але бояться або не хочуть, або не можуть давати свідчення на тих, хто організовував фальсифікації. Тому я можу лише політично висловлювати думку, що це все робилося в кабінетах голови адміністрації президента ", - зазначив Луценко.
     
    expres.ua


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.