• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Волошин відмовляється визнавати Білецького головою ЛОО ТУ
    Опубликовано: 2005-11-21 14:01:00
    Володимир Волошин не визнає легітимності перебування Ігоря Білецького на посаді голови ЛОО партії Трудова Україна. У коментарі «Гал-info» він заявив, що Міністерство юстицій України ніякого рішення щодо визнання головою партії Трудова Україна Валерія Коновалюка не приймало. «Коновалюк виконує завдання Петра Порошенка — зробити все, щоб партію Трудова Україна не допустили до виборів через судову тяганину — заявив Володимир Волошин — Ігор Білецький, в свою чергу, виконує завдання Коновалюка».
     
    За його словами, документація про легітимність перебування на посаді голови ЛОО партії Трудова Україна Ігора Білецького ним же захоплена і привласнена перед виключенням Валерія Коновалюка з партії. «Я не визнаю легітимність перебування Білецького на посаді голови ЛОО партії Трудова Україна, зрештою крім Мін’юсту ще є такі структури як СБУ та Прокуратура, тому справа остаточно ще не вирішена» — підсумував Володимир Волошин.
     
    ". VIP "Vлада I Pолітика"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.