• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Цибулька не буде у партійному списку УНП
    Опубликовано: 2005-11-21 14:32:00
    "Володимира Цибулька не буде у партійному списку УНП. Можливо, він з’явиться у списках "Самопомочі", – заявив народний депутат України, голова ЛОО УНП Олекса Гудима. «Як політик Володимир Цибулько в нашій партії «закінчується». Людина виступає проти партійного статуту.
     
    Це хотіли звести в площину протистояння з Олексою Гудимою. Друзі, я вже давно переріс особисті амбіції, коли мова йде про національні інтереси. Член партії чи член фракції, котрий виступає проти політики партії, повинен зробити нормальний крок: піти з партії туди, де йому затишніше. Мойсик і Цибулько кудись підуть, і ми не робимо з цього проблеми. В нашій партії і фракції залишаться Костенко, Заєць, Плющ, Мовчан, Драч, Павличко і багато-багато інших особистостей, для яких власне крісло є на останньому місці. А на першому – інтереси держави», – підкреслив О.Гудима.
     
     VIP "Vлада I Pолітика"       


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.