• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Кириленко зустрівся із Віце-прем'єр-міністром Республіки Болгарія
    Опубликовано: 2005-11-30 11:21:00
    Віце-прем’єр-міністр України В’ячеслав Кириленко провів робочу зустріч із Віце-прем’єр-міністром, Міністром закордонних справ Республіки Болгарія Івайлом Калфіним. Під час зустрічі В’ячеслав Кириленко зазначив, що „наші країни мають велику історію, і нова українська влада докладе зусиль, щоб розвинути потенціал взаємин між нашими країнами”.
     
    В’ячеслав Кириленко подякував болгарській стороні за підтримку курсу України на європейську та євроатлантичну інтеграцію. „Думаю, що досвід, здобутий Болгарією на шляху до євроінтеграції, буде дуже цінним для України”, - наголосив Віце-прем’єр.
     
    В’ячеслав Кириленко повідомив, що Уряд України сприяє розвитку болгарської меншини, яка компактно проживає в 5 регіонах країни: сприяє друкованим виданням болгарською мовою, діяльності болгарських національно-культурних товариств та іншим ініціативам болгарської спільноти, що проживає в Україні.
     
    "Урядовий портал"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.