• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Військовики України і Нідерландів підписали програму співробітництва
    Опубликовано: 2005-11-30 12:48:00
    Сьогодні, 30 листопада завершується візит в Україну делегації Штабу оборони Королівства Нідерланди, в рамках якого відбулося підписання Програми двостороннього співробітництва між оборонними відомствами України та Королівства Нідерланди на 2006 рік.
     
    Делегація Штабу оборони Королівства Нідерланди на чолі з начальником Управління двостороннього та багатостороннього співробітництва Департаменту міжнародного військового співробітництва Штабу оборони Королівства Нідерланди полковником Пітером Фролінгом прибула до Києва з метою проведення переговорів з воєнно-політичних питань, а також обговорення зі своїми українськими колегами стану та перспектив двостороннього співробітництва між міністерствами оборони України та Королівства Нідерланди.
     
    До складу нідерландської делегації увійшли аташе з питань оборони при Посольстві Королівства Нідерланди в Україні підполковник Корнеліс Лоддер, новопризначений аташе з питань оборони при Посольстві Королівства Нідерланди в Україні підполковник Віллем Хеєренбейк, який приступає до виконання обов’язків з 1 грудня 2005 року, а також відповідальний за напрям співробітництва з Україною в Управлінні двостороннього та багатостороннього співробітництва Департаменту міжнародного військового співробітництва Штабу оборони Королівства Нідерланди майор Хенк Соніус.
     
    Українську делегацію очолив перший заступник директора Департаменту міжнародного співробітництва Міністерства оборони України Сергій Устинов. В ході візиту сторони обговорили перспективи України щодо вступу в НАТО та співробітництва з Європейським Союзом, обмінялися досвідом реформування збройних сил.
     
    Під час переговорів члени української та нідерландської делегацій також підбили підсумки двостороннього співробітництва між оборонними відомствами двох країн у поточному році, а також обговорили перспективи подальшого співробітництва та основні його напрямки у 2006 році.
     
    "Урядовий портал"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.