• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • "Професіональний підхід у розбудові партійної організації"
    Опубликовано: 2005-09-21 09:31:00
    Під таким гаслом пройшов 19 вересня у Рівному тренінг-семінар для голів первинних партійних осередків в офісі Рівненської обласної організації Народної Партії. На семінар приїхали представники партійних осередків Народної Партії з усіх районів. Про це ELCOMARTвыборы`2006 повідомила прес-служба Рівненської обласної організації Народної партії.
     
    Керівний склад обласного осередку спрямував роботу районних організацій перш за все на поповнення рядів Партії та посилення авторитету народників серед населення Рівненщини. Зокрема були запропоновані нові методи роботи з потенційними членами партії та мешканцями області. Голова обласної організації Народної Партії Микола Сорока зауважив, що на сьогодні вкрай важливо вже закінчити всі необхідні оформлення документації та зосередити основну увагу на поповнення партійних рядів. Але головне в члени Партії зараховувати достойних людей. Пріоритет надавати безробітним, щоб вони займалися розбудовою партійної організації на професійній основі.
     
    ELCOMARTвыборы`2006


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.