• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • "Громадський актив Києва" поширює маніфест
    Опубликовано: 2005-09-21 11:46:00
    З 21 вересня поширюватиметься маніфест «ГАК». У години пік розгорнеться робота активістів об’єднання біля супермаркетів, ринків, виходів з метро. Це місця агітпалаток «ГАК», яких у Києві нараховується 20 штук. У маніфесті викладені основні програмні положення «ГАК». Про це повідомила прес-служба Спілки громадських організацій «Громадський актив Києва».
     
    «Ми змушені були обрати такий спосіб інформування. Спочатку ми звернулися в рекламні агентства міста, щоб розмістити наші плакати в метро та на спеціальних щитах (білбордах). Але під тиском міської влади рекламні агентства відмовилися розміщувати нашу інформацію. Вони заклеїли наші щити і повернули макети плакатів для метро. У нашому місті досі діє «телефонне право» й існує цензура. Хоча вже давно задекларовано демократію. Настав час дресирувати владу – саме це звичайна робота демократії. Демократія – це народовладдя, яке підкорило собі систему правління. Стара система не може керувати новими людьми. Кияни повинні знати, що комунальні служби, міліція та інші бюджетні організації є найманими робітниками. Вони повинні забезпечувати наші інтереси», – зазначає лідер Спілки громадських організацій «Громадський актив Києва», депутат Київради, член фракції «Народний Союз «Наша Україна» Олександр Пабат.
     
    ІА "Гаряча Лінія"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.