• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Закарпатська обласна організація партії "Реформи і порядок" звернулась до однопартійців
    Опубликовано: 2005-09-21 16:21:00
    Закарпатська обласна організація партії "Реформи і порядок" виступила з заявою, в якій закликала керівництво ПРП, а також всіх членів партійної фракції у Верховній Раді піднятися над особистими амбіціями і підтримати на черговому засіданні парламенту кандидатуру Юрія Єханурова на посаду прем'єр-міністра України. Заяву підписав голова організації Олег Гаваші, повідомляє прес-служба НСНУ.
     
    Текст заяви наводимо повністю.
     
    "Останні події в парламенті України щодо відхилення кандидатури Юрія Єханурова на пост прем’єр-міністра України змушують Закарпатську обласну організацію партії "Реформи і Порядок" звернутись до керівництва партії з проханням забути про образи та долучитися до створення нового Кабінету Міністрів України, що повинно стати гарантією стабільності в державі.
     
    На жаль, переважна більшість членів фракції партії "Реформи і Порядок" не голосували за призначення прем’єр-міністром України Юрія Єханурова. Це свідчить про те, що в керівництва партії не має чіткого бачення виходу із ситуації, що склалася в державі. Така позиція призводить до ще більшого загострення ситуації. А тому Закарпатська обласна організація партії "Реформи і Порядок" закликає всіх членів фракції партії у Верховній Раді піднятись над особистими амбіціями і підтримати на черговому засідання парламенту кандидатуру Юрія Єханурова на пост прем'єр-міністра України".
     
    ІА "Гаряча Лінія"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.