Закарпатська обласна організація партії "Реформи і порядок" звернулась до однопартійців

21 сен, 16:21

Закарпатська обласна організація партії "Реформи і порядок" виступила з заявою, в якій закликала керівництво ПРП, а також всіх членів партійної фракції у Верховній Раді піднятися над особистими амбіціями і підтримати на черговому засіданні парламенту кандидатуру Юрія Єханурова на посаду прем'єр-міністра України. Заяву підписав голова організації Олег Гаваші, повідомляє прес-служба НСНУ.
 
Текст заяви наводимо повністю.
 
"Останні події в парламенті України щодо відхилення кандидатури Юрія Єханурова на пост прем’єр-міністра України змушують Закарпатську обласну організацію партії "Реформи і Порядок" звернутись до керівництва партії з проханням забути про образи та долучитися до створення нового Кабінету Міністрів України, що повинно стати гарантією стабільності в державі.
 
На жаль, переважна більшість членів фракції партії "Реформи і Порядок" не голосували за призначення прем’єр-міністром України Юрія Єханурова. Це свідчить про те, що в керівництва партії не має чіткого бачення виходу із ситуації, що склалася в державі. Така позиція призводить до ще більшого загострення ситуації. А тому Закарпатська обласна організація партії "Реформи і Порядок" закликає всіх членів фракції партії у Верховній Раді піднятись над особистими амбіціями і підтримати на черговому засідання парламенту кандидатуру Юрія Єханурова на пост прем'єр-міністра України".
 
ІА "Гаряча Лінія"

Адрес новости: http://elcomart.com/show/91392.html
* * *




Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua