• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Оробець: Я вітаю мужній крок Віктора Пинзеника
    Опубликовано: 2005-09-29 13:57:00
    "Я дуже поважаю вибір Віктора Пинзеника, в цьому виборі я бачу місток до діалогу. Я дуже б хотів, щоб ми зберегли єдність навіть з тими колегами, які зараз декларують інші ідеї", - сказав член Ради партії "Народний Союз Наша Україна", народний депутат Юрій Оробець, коментуючи заяву міністра фінансів про те, що він залишається в уряді, повідомила прес-служба «НСНУ».
     
    "Я вітаю всіх, хто хоче підставити плече Президенту в цю нелегку для України хвилину. Я вітаю мужній крок Віктора Пинзеника", - наголосив Юрій Оробець.
    При цьому народний депутат наголосив на тому, що "потенціал Віктора Ющенка як Президента ще не розкрито".
     
    "Пинзеник має чи не найбільший досвід серед тих, хто працює в теперішньому уряді. Він має дуже позитивний імідж серед своїх колег, в політичному середовищі блоку "Наша Україна". Все це дозволяє думати, що наслідки політичного розколу буде подолано з найменшими втратами", - сказав Юрій Оробець.
     
    Парламентарій також відзначив, що йому важко говорити про розколи серед колег, "яких він поважає, з якими пройшов великий шлях політичного життя", і висловив сподівання, що це тимчасове явище.

    ІА "Гаряча Лінія"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.