• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Закарпаття: "Наша Україна" засудила чергову провокацію Ратушняка
    Опубликовано: 2005-10-11 14:53:00
    Керівні органи Закарпатської організації партії "Народний Союз Наша Україна" оприлюднили заяву, у якій дали оцінку останнім діям депутата Верховної Ради України Сергія Ратушняка.
     
    Наводимо повний текст документа.
     
    "Президія Ради, Рада та виконавчий комітет Закарпатської обласної організації Політичної партії "Народний Союз Наша Україна" висловлюють своє глибоке занепокоєння з приводу деструктивних дій та вчинків народного депутата України, голови Закарпатської обласної організації Народної Партії С.Ратушняка, спрямованих на дестабілізацію ситуації в краї. Так, зокрема, 10 жовтня 2005 року на сторінках Інтернет-видання "Ужгород.net.ua", ним поширено так зване Звернення до Голови Верховної Ради України, стосовно нібито причетності обласної партійної організації "Нашої України" до нападу на офіс Міжгірської районної організації Народної Партії.
     
    Не можемо не висловити свого глибокого обурення з приводу такої відвертої брехні, наклепу та спекуляції суспільною думкою.
     
    Заява п.Ратушняка є черговим "чорним піаром", спрямованим на дестабілізацію ситуації в краї й дискредитацію керівництва області та членів партії „Народний Союз Наша Україна”.
    Закарпатська обласна організація партії „Народний Союз Наша Україна” розцінює його заяву як системну та цілеспрямовану провокацію, засуджує його неетичну поведінку та бездоказові звинувачення на адресу нашої партії, виступає проти втягнення п. Ратушняком громадян нашого краю у політичні конфлікти.
     
    Ми будуємо правову державу, вчимося жити за законами, а не за „поняттями”. Саме народні депутати повинні показувати приклад правової свідомості, керуватися лише фактами, встановленими та доказаними правоохоронним органами у відповідному порядку, а не власними амбіціями.
     
    Партія „Народний Союз Наша Україна” ніколи не користувалась і не буде використовувати такі методи ведення політичної боротьби, які призводять до протистояння в суспільстві. Ми виступаємо за публічне толерантне обговорення тих чи інших проблем, знаходження точок дотику, а не конфронтації. Проте така логіка політичної боротьби не влаштовує пана Ратушняка, котрий звик вирішувати свої проблеми із застосуванням сили та брутального ставлення до своїх опонентів. А тому партія „Народний Союз Наша Україна” засуджує будь-які прояви дешевих провокацій, виступає за налагодження системного діалогу між різними політичними силами, консолідацію їх діяльності та взаєморозуміння і засуджує будь-які деструктивні намагання окремих „псевдополітиків” посіяти ворожнечу й розбрат серед краян. Разом з тим, ми вимагаємо від п. Ратушняка припинити недостойну поведінку та вчинки, і не нагнітати суспільно-політичну ситуацію в Закарпатті".
     
    Прес-служба партії "Народний Союз Наша Україна"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.