• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Партія регіонів: Відбулася конференція Таращанської районної організації
    Опубликовано: 2005-10-11 16:48:00
    Учасники конференції розглянули питання підготовки і проведення виборчої кампанії 2006 року.
     
    Голова районної організації Партії регіонів Олександр Поліщук у доповіді підкреслив: ми до виборів готові. Також він наголосив, що спроба «помаранчевого» режиму навісити на членів партії ярлик «ворогів народу» не пройшла. Деякі пішли від нас, але до лав партії приходять нові люди, які добре зарекомендували себе під час минулих виборчих кампаній.
     
    Свій виступ голова Київського обласного відділення Партії регіонів Петро Мельник присвятив соціально-економічній та політичній ситуації, яка склалася в Україні і регіоні. Він, зокрема, зауважив, що Партія регіонів є політично відповідальною силою, яка здатна не тільки стабілізувати економіку держави, а й підвищувати темпи її росту. Ми маємо лідера, який своїми діями підтвердив це.
     
    Відповідаючи на запитання про підписання «Меморандуму порозуміння між владою та опозицією», Петро Мельник підкреслив, що це - історична подія.
     
    Для подальшої розбудови демократичної України важливо прийняти ряд законів – «Про опозицію», «Про Президента», «Про статус депутатів місцевих ряд». Ми маємо реальний шанс зробити країну кращою, але для цього нам необхідно багато працювати. Одного бажання мало, підкреслив голова Київського обласного відділення Партії регіонів Петро Мельник, нам потрібно на практиці довести, що ми - саме та сила, яка може творити, будувати, а не роздавати обіцянки. Нам потрібно знаходити людей, які будуть нас підтримувати і відповідально працювати у кожному районі, місті, селі, на кожній вулиці, в кожній оселі.
     
    На конференції дообрано керівні органи районної партійної організації та обрано делегатів на VII конференцію Київського обласного відділення Партії регіонів.
     
    Прес-служба Київського регіонального відділення Партії регіонів


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.