• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Прогноз соціологів: "Політичні сили, які включать жінку до п"ятірки свого блоку - отримають більше голосів".
    Опубликовано: 2005-10-12 10:26:00
    Це нові тенденції - кажуть соціологи. І прогнозують - ті політичні сили, які не побояться включити жінку до кожної п'ятірки свого виборчого списку - отримають більше голосів.
     
    Саме той факт, що Юлія Тимошенко посіла раніше недосяжну для жінок посаду Прем'єр-міністра, - змусив українців лояльніше ставитися до жінок у вищий владі. Результати соціологічного дослідження на тему жінок-політиків чи то навмисно, чи то випадково представили 4 жінки. Солідарність серед жінок зростає - заявила Валентина Гошовська, яка очолює центр перспективних соціальних досліджень. На цій хвилі, на її думку, жінки можуть отримати високий результат на виборах. Однак сама екс-народний депутат і екс-заступник міністра оброни балотуватися до Верховної Ради не буде.

    Валентина Гошовська, директор Центру перспективних соціальних досліджень:

    - Я нарешті займаюся тим, чим хочу займатися - наукою.

    Чотири роки тому їх називали найвдалішим технологічним проектом. Соціологи передрікали "Жінкам за майбутнє" впевнене входження до парламенту. Однак тоді блок набрав лише 2 відсотки голосів. Лідер партії Валентина Довженко не втрачає оптимізму. І впевнена, що цього разу її жінки будуть у Верховній Раді.

    Поки партії не оприлюднили свої виборчі списки, про кількість жінок у їхній прохідній частині можна лише здогадуватися. Однак уже зрозуміло, що яскравих і по-чоловічому сильних жінок у цій виборчій кампанії буде більше. Юлія Тимошенко і Наталя Вітренко, Олександра Кужель та Інна Богословська. Зі 126 вітчизняних партій вже 14 очолюють жінки.

    Катерина Лебедєва, 5 канал:

    - 62 відсотки українських виборців - це жінки. Чотири роки тому завдяки їхній підтримці депутатами Верховної Ради стали лише два десятки жінок. Тепер вони розраховують на більшу кількість місць у новому парламенті. І жартома сподіваються, що цього разу Ценрвиборчком підрахує голоси на їхню користь.

    Катерина Лебедєва, Олексій Шматов, 5 канал


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.