• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Мер Ужгорода Віктор Погорєлов вступив у партію Литвина?
    Опубликовано: 2005-10-12 15:04:00
    Міський голова Ужгорода вступив до Народної партії України Володимира Литвина. Про це стало відомо Західній інформаційній корпорації 12 жовтня з неофіційних джерел, які посилаються на партійців в обласному осередку організації НПУ, головою якої є народний депутат Сергій Ратушняк.
     
    За інформацією джерела, вступ Погорєлова до НПУ став результатом перемовин поміж Ратушняком і діючим мером. Сторони нібито погодили, що Погорєлов забезпечуватиме підтримку ужгородськими виборцями Народної партії на виборах у парламент, натомість неформальні структури Ратушняка допоможуть Погорєлову у його прагненні бути обраним Ужгородським міським головою на другий термін.
     
    Раніше в інтерв’ю Західній інформаційній корпорації Погорєлов заявляв, що був і залишається позапартійним. Водночас він повідомив, що знову балотуватиметься на чільну міську посаду у 2006 році.
     
    Довідка. На попередніх довиборах міського голови у 2002 році Віктора Погорєлова також підтримував Сергій Ратушняк. Однак після того останній став гострим критиком свого протеже.
    У 1998 році Віктор Погорєлов був першим заступником тодішнього мера Сергія Ратушняка.
     
    ЗІК


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.