Мер Ужгорода Віктор Погорєлов вступив у партію Литвина?

12 окт, 15:04

Міський голова Ужгорода вступив до Народної партії України Володимира Литвина. Про це стало відомо Західній інформаційній корпорації 12 жовтня з неофіційних джерел, які посилаються на партійців в обласному осередку організації НПУ, головою якої є народний депутат Сергій Ратушняк.
 
За інформацією джерела, вступ Погорєлова до НПУ став результатом перемовин поміж Ратушняком і діючим мером. Сторони нібито погодили, що Погорєлов забезпечуватиме підтримку ужгородськими виборцями Народної партії на виборах у парламент, натомість неформальні структури Ратушняка допоможуть Погорєлову у його прагненні бути обраним Ужгородським міським головою на другий термін.
 
Раніше в інтерв’ю Західній інформаційній корпорації Погорєлов заявляв, що був і залишається позапартійним. Водночас він повідомив, що знову балотуватиметься на чільну міську посаду у 2006 році.
 
Довідка. На попередніх довиборах міського голови у 2002 році Віктора Погорєлова також підтримував Сергій Ратушняк. Однак після того останній став гострим критиком свого протеже.
У 1998 році Віктор Погорєлов був першим заступником тодішнього мера Сергія Ратушняка.
 
ЗІК

Адрес новости: http://elcomart.com/show/90438.html
* * *




Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua