• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ярослав Кендзьор: Варіант створення національно-демократичного блоку поза «Нашою Україною» наполегливо виходить на поверхню
    Опубликовано: 2005-10-12 15:07:00
    «Варіант створення національно-демократичного блоку поза «Нашою Україною» наполегливо виходить на поверхню. Цей блок міг би забрати голоси тих, хто розчарувався у владі, в ідеалах Майдану», – заявив Західній інформаційній корпорації народний депутат України, голова ЛКО НРУ Ярослав Кендзьор.
     
    «Я ніколи не відкидав ідеї створення блоку, який базується на національних цінностях, національній ідеї. Але, на жаль – і до цього причетний також Президент, —  створили НСНУ. Ця партія була створена найгіршим чином, який лише можна було придумати.  НСНУ не включив в програмні засади національну ідеї, її вихолостили звідти, цю партію очолили люди далекі від цих цінностей. І тепер, коли ми бачимо, як катастрофічно падає рейтинг цієї партії, варіант створення національно-демократичного блоку поза «Нашою Україною» наполегливо виходить на поверхню. Цей блок міг би забрати голоси тих, хто розчарувався у владі, в ідеалах Майдану.
     
    Але зараз, коли ситуація у НСНУ починає ускладнюватися, представники цієї партії все більше починають говорити і робити конкретні кроки до створення широкого блоку – хочуть повторити блок «Наша Україна» 2002 року. Тому зараз перед нами та УНП стоїть проблема: створювати окремий блок чи йти з НСНУ. Проте, за даними ґрунтовних соціологічних опитувань, на жаль, серйозних перспектив окремий національно-демократичний блок не має. А широкий блок Ющенка «Наша Україна» може бути сформований лише за вагомої національно-демократичної складової, яку займуть НРУ та УНП. Ці партії можуть національно облагородити майбутній передвиборний блок «Наша Україна». Але тепер не ми просимося, а нас просять, благають, переконують приєднатися до цього блоку. До кінця жовтня ми визначимося», – наголосив Я.Кендзьор.
     
    Народний депутат підкреслив, що окрім національно-демократичної складової, вимогою НРУ та УНП є неучасть у списках майбутнього блоку прізвищ, які замішані в корупційних скандалах, насамперед таких – Порошенко, Третьяков, Червоненко, Жванія.
     
    «Усні запевнення ми отримали. Але я уже давно не вірю усним запевненням. Все повинно бути закріплено відповідними угодами, через які ніхто не зможе переступити», – наголосив Я.Кендзьор.
     
    ЗІК


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.