• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • "Народники" Буковини проголосували за Блок Литвина
    Опубликовано: 2005-10-20 16:59:00
    19 жовтня конференція Чернівецької обласної організації Народної партії одностайно підтримала пропозицію щодо створення Народного блоку Володимира Литвина як таку, що відображає прагнення членів Народної партії до формування широкої коаліції демократичних сил. Про це повідомив власний кореспондент Західної інформаційної корпорації.
     
    У роботі восьмої конференції Чернівецької обласної організації Народної партії брали участь 100 делегатів від понад 7 тисяч членів партії, а також заступник голови НП народний депутат Василь Шпак, член виконкому, народний депутат Валерій Самоплавський, народний депутат, куратор області від політвиконкому НП Михайло Бауер.
     
    Із доповіддю про сучасну політичну ситуацію, стан розбудови партійних організацій та їх завдання у виборчій кампанії 2006 року виступив виконуючий обов’язки голови облорганізації, народний депутат Геннадій Станецький. Він зазначив, що «в умовах політичної нестабільності, зростання протистоянь і конфліктів, соціально-економічних складнощів, несприятливого морально-психологічного клімату, Народна партія стала стримуючим та консолідуючим фактором, запобіжником, який не дозволив політичному протиборству перерости у громадський конфлікт». За його словами, фракція НП у Верховній Раді зайняла ключову позицію в тому політичному середовищі, яке забезпечило цивілізований вихід із кризи, зупинило наростання руйнівних процесів в державі та суспільстві. Геннадій Станецький наголосив на тому, що Володимир Литвин, за даними останніх соцдосліджень, залишається єдиним політичним лідером України, у якого позитивний рейтинг перевищує негативний.
     
    Відзначено, що на районних конференціях одностайно підтримано ідею про створення Народного блоку Володимира Литвина і визначено пріоритети його діяльності – досягнення єдності в державі, утвердження такої моделі громадянських відносин, які консолідують суспільство для виконання складних соціально-економічних завдань, формування ринкових відносин на селі при забезпеченні всебічної державної підтримки сільгоспвиробника, відділення бізнесу від політики.
     
    На конференції проаналізовано недоліки у діяльності обласної парторганізації, зокрема, зазначено, що не всі партосередки пройшли перереєстрацію, з початку року створено лише 9 нових парторганізацій, тільки в трьох районах завершено обмін партквитків, заборгованість за оренду та комунальні платежі офісів становить майже 200 тисяч гривень. На постійній основі працює 35 партійців, що становить 79% від потреби. Недостатнім є вплив депутатських груп НП у місцевих радах при прийнятті соціально важливих рішень.
     
    Для активізації партійної діяльності на місцях, конференція прийняла рішення до 10 листопада завершити обмін партійних документів, створити 69 первинних партійних осередків в тих селах, де їх ще не має, завершити формування кадрового складу обласної, міської та районних парторганізацій, який працює на постійній основі, активізувати роботу партійних депутатських груп і фракцій в місцевих радах, ініціювати розгляд на сесіях місцевих рад питань щодо вирішення найбільш важливих соціально-економічних проблем територій, провести зустрічі депутатів-партійців із виборцями та організувати їх звіти в ЗМІ про виконання передвиборчих програм., розробити заходи щодо роз’яснення програмних засад Народної партії, популяризації її діяльності та позиції її партійних лідерів.
     
    Підтримуючи гасло про те, що у владі потрібні професіонали, конференція одним із ключових завдань обласної організації визначила формування кадрового резерву, щоб прийшовши до влади, вона могла запропонувати на ключові посади на всіх рівнях порядних, грамотних, професійно підготовлених людей.
     
    Конференція сформувала керівні органи обласної організації та обрала 10 депутатів на партійний з’їзд.
     
    ЗІК


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.