• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Мороз: Ми керуємося висловом футболіста Пеле - «Ви заб’єте скільки зможете, а ми – скільки треба»
    Опубликовано: 2005-11-28 09:06:00
    «До парламенту-2006 — ми пройдемо. Це точно» І пройдемо достойно», — заявив 26 листопада під час прес-конференції у Львові голова Соціалістичної партії України Олександр Мороз.
     
    «Я керуюся в даному випадку висловом, який сказав ще у 70-х роках знаменитий футболіст Пеле, який приїхав до Москви на матч. Коли його запитали про прогнозований результат цього матчу, то він заявив: «Ви заб’єте скільки зможете, а ми – скільки треба!». Тому я хочу сказати, що ми візьмемо на парламентських виборах стільки скільки треба голосів, з результатом на який ми можемо розраховувати», — зазначив О.Мороз.
     
    Лідер СПУ висловився і щодо участі у виборах міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка: «Я хочу сказати, що Юрій Луценко вже не один раз повторював тезу, що він не братиме участь у виборчій компанії, тому нічого нового тут немає. Він сказав, що якщо буде балотуватися, то тільки за списком Соціалістичної партії. Я, в свою чергу, не один раз говорив, що Юрій Луценко буде третім номером у списку, принаймні, така моя пропозиція буде винесена на з’їзд».
     
    ЗІК


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.